Зареждане

Скандали разтърсиха националния по бокс

Скандали разтърсиха националния по бокс
Публикувано на: Юни 3, 2010 в 15:15 ч
 
Броени дни преди началото на европейското първенство по бокс в Москва националният ни тим бе разтърсен от скандал. Носителят на Купа "Странджа" Любен Тодоров си събра багажа веднага след лагера в Румъния и напусна отбора. 19-годишният състезател при 57-килограмовите е изразил публично негодуванието си от липсата на пари. Заради забавянията на средствата от министерството "трикольорите" вече половин година не са вземали заплати.

"Трябваше да сме шестима на европейското, но той си взе багажа веднага след като се върнахме от Румъния и си тръгна. Сега ще се петима в 11 категории, което е много малко, но няма как", коментираха от лагера на националите.

В същото време обаче от ръководството на федерацията се опитаха да потулят случая. Според официалната версия Тодоров е получил контузия в главата по време на един от спарингите в Румъния. Той е имал сериозни болки и това е принудило Петър Лесов да се лиши от неговите услуги.
 
"Ако искаше да се боксира на това европейско, щеше да замине. Истината е доста по-различна", съобщи източник на "Меридиан Мач", пожелал анонимност.
 

бокс

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес