Зареждане

Шанън Бригс: Един ден Кубрат Пулев ще стане световен шампион

Шанън Бригс: Един ден Кубрат Пулев ще стане световен шампион
Публикувано на: Януари 12, 2015 в 17:39 ч
Източник: Sportal.bg
Бившият световен шампион в супертежка категория на версията WBO Шанън Бригс отдаде заслуженото на таланта на Кубрат Пулев, съобщава Sportal.bg. След като преди време скандалният американец обиди Кобрата, наричайки го "жалко момченце", сега той смени плочата и заяви, че е впечатлен от победата на Владимир Кличко над българина, който според него в бъдеше също ще стъпи на шампионския връх. Бригс смята още, че на Кобрата му е липсвал опит и той не е бил готов психически за такава голяма битка.
 
"Владимир Кличко се би със съперник, който имаше само 20 мача на професионалния ринг, но който в същото време успя да му нанесе добър удар в първия рунд. Владимир проведе отлично боя, направи това, което трябваше да направи и в крайна сметка нокаутира своя противник.

Не мога да кажа, че не бях впечатлен от победата на Владимир, но от друга страна Пулев имаше 20 мача. Той не знаеше как да действа и не беше готов за големия танц. Колко само му костваше да излезе на ринга пред тази ревяща тълпа? Публиката беше на негова страна, но той не беше готов за такава безумна подкрепа, не беше готов психически за такава голяма битка. Но той е корав тип, така че според мен един ден ще стане световен шампион, просто не точно сега. Това беше впечатляваща победа за Владимир, но над боец, на който му липсваше опит", заяви Шанън Бригс в интервю за On The Ropes Boxing Radio.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес