Зареждане

Шампионско дерби на Боксов сблъсък 3

Шампионско дерби на Боксов сблъсък 3
Публикувано на: Октомври 15, 2019 в 10:24 ч
Още едно шампионско дебри ще украси галавечерта "Боксов сблъсък 3". Борислав Велев - Рой се изправя срещу Красимир Василев в 3-рундов мач от полусредна категория. Двубоят е част от шоуто, което ще се проведе на 19 октомври в зала "Никола Петров" в Горна Оряховица.

Борислав Велев е едва на 20 години, но не спира да впечатлява със своите изяви. Бившият шампион на България при аматьорите има 5 победи от 5 мача при професионалистите. Всичките са с нокаут.
23-годишният бургазлия Красимир Василев също е печелил златен медал от държавен шампионат. Той ще направи своя професионален дебют и ще се опита да тръгне по стъпките на утвърдени професионалисти от морския град като Спас Генов и Милен Паунов.

В основния мач на "Боксов сблъсък 3" Борислав Иванов - Яйцето и Евгени Борисов - Роки се заканиха, че не направят битка, която ще се помни с години. Те ще играят 8 рунда в категория до 73,5 кг.
Непобеденият великотърновец Здарвко Попов ще боксира с опитния Трайчо Борисов. Мачът отново е в четири рунда. Йосиф Панов - Пепелянката ще има за противник Радослав Митев - Джоко. Доста здрава битка се очертава между Илиян Марков - Светкавицата и Ангел Емилов - Геле. Григор Саруханян ще има за съперник украинеца Валентин Сборжек.

Боксов сблъсък 3 се организира от БК „Горна Оряховица“ с президент Анастас Начев и съдействието н Алексеев промоушънс. Шоуто ще се проведе под надзора на Българския професионален боксов съюз.

Останалите двойки са:
  • Таяр Мехмед (83 кг) - Емил Емилов
  • Константин Александров - Руснака (78 кг) - Иво Кръстев - Дивака
  • Веселин Марков (64,5 кг) - Самуил Димитров
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес