Зареждане

Серхио Мора: Планирам да счупя от бой Шейн Моузли

Серхио Мора: Планирам да счупя от бой Шейн Моузли
Публикувано на: Юли 6, 2010 в 16:26 ч

Американският боксьор от мексикански произход в полусредна категория Серхио "The Latin Snake" Мора се закани, че ще постигне успех над легендарния Шейн "Sugar" Моузли, когато двамата атлети се изправят един срещу друг на 18 септември в "Стейпълс Сентър", Лос Анджелис.

Когато сблъсъкът между двамата бе уреден, Мора се готвеше за мач срещу Джей Си Кандело, от който по-късно се оттегли. Поради това 29-годишният боксьор призна, че му се е наложило да предприеме тотална промяна в подготовката си, включително и смяна на спаринг партньорите си.

"Взимам си десет дни почивка, защото имам нужда да изхвърля Кандело от съзнанието си", призна Мора. "Той е пълна противоположност на Шейн Моузли. Досега всичките ми спаринг партньори бяха високи, имаха дълги ръце и стояха по-прибрани в защита. Сега пък вече се боксирам с по-ниски опоненти, които са супер бързи, силни и агресивни."

В последния си мач на 3 април, Серхио Мора се би агресивно и спря Калвин Грийн в седмия рунд. Това бе и първият технически нокаут, записан на сметката на "латинската змия" от месец април 2008 г. Сега Мора планира отново да излезне с агресивна настройка на ринга, за да подари интересен мач на хората, заплатили си правото да го гледат срещу Шейн Моузли.

бокс


"Мисля, че в последния си мач показах повече агресия, като планирам да бъда още по-агресивен и в следващия си мач. Очаквам да нараня Шейн Моузли, а ако успея да го нокаутирам, това ще бъде нещо, което никога не е правено до този момент. Плановете ми са да го счупя от бой, а ако псотигна нокаут, това ще е добра заявка от моя страна", обясни Мора.

източник: sporta.bg

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес