Зареждане

Sergey Kovalev: Битката с Álvarez е най-голямата в кариерата ми

Sergey Kovalev: Битката с Álvarez е най-голямата в кариерата ми
Публикувано на: Септември 22, 2019 в 03:00 ч
Качил: DoloR
36-годишният шампион в полутежка категория на WBO Sergey Kovalev ще брани титлата си срещу мексиканецът Canelo Álvarez на 2-ри ноември в Невада. Kovalev е ветеран с рекорд 34-3-1 в бокса и вече е към залеза на кариерата си. Преди няколко години той беше непобеден на ринга, но допусна две поредни загуби от Andre Ward и мнозина го отписаха от играта.

Sergey успя да се вземе в ръце и се върна на трона в началото на тази година, след като си отмъсти на Eleider Álvarez и го победи с решение. Миналия месец той защити титлата си с нокаут над Anthony Yarde и сега е готов за битката, която ще помогне на неговото наследство в спорта и е най-голяма в кариерата му:


Да, сега мога да кажа, че това е най-голямата битка в моята кариера. Точно сега имам много опит и вече съм на 36 години. Това е битка, с която мога да изградя моето наследство в спорта. Той също ще иска да гради неговото наследство и трябва да съм концентриран. 

Не, в момента не мисля за оттегляне от спорта. Планирам да направя още 5 битки. Вече направих една от тези срещи преди месец с Anthony Yarde и на 100% ми остават още 4 битки. Ще видим дали ще има интересни неща след тази битка.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес