Зареждане

Сарафа отказа да се бие в Бургас, давали му трохи

Сарафа отказа да се бие в Бургас, давали му трохи
Публикувано на: Септември 24, 2015 в 20:33 ч
Източник: в-к Меридиан Мач
Пропадна мачът на Серафим Тодоров на боксовата гала вечер в Бургас, която ще се състои в събота. Причината са лошите условия, които организаторите предложили на легендата.
 
"Даваха ни трохи! По предварителна уговорка Сарафа трябваше да се бие с боксьор от Беларус. Оказа се, че хонорарът ни е 2000 лева. На беларусина обаче му даваха всичко. Покриваха му транспорт, хотел, храна, а накрая щели да му дадат и пари на ръка. И за какво при положение, че Серафим ще го смачка", заяви мениджърът на Тодоров Борислав Даскалов.

Така в главния мач на вечерта ще се бие Константин Семерджиев-Тайсъна.

Междувременно стана ясно, че по примера на Флойд Мейуедър и Серафим Тодоров ще се сдобие с биографичен филм. Мениджърът му вече е подписал договор с агенция "Мусташ", която ще продуцира лентата. Филмът ще пресъздаде всеки един момент от живота на боксовата легенда. Феновете на Сарафа ще го видят в светлина, в която до този момент не се е появявал. Тодоров ще разкаже неща, които не са били известни на широката публика.

Даскалов разкри пред "Меридиан Мач", че голяма част от лентата ще бъде заснета в САЩ. Двамата заминават за станата на неограничените възможности до дни, за да се включат в снимките, като се надяват да влязат и в директни преговори с Мейуедър. Иначе последните кадри от филма ще бъдат направени в България.
 
"Всичко вече е подписано и снимките скоро ще започнат. Разбрахме се за символична сума. Правим всичко за феновете", поясни Даскалов.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес