Зареждане

Съотборник на Кобрата: Пулев има шансове срещу Кличко

Съотборник на Кобрата: Пулев има шансове срещу Кличко
Публикувано на: Ноември 2, 2014 в 10:23 ч
Източник: Gong.bg
Съотборникът на Кубрат Пулев в Зауерланд Марко Хук се изказа положително за шансовете на българина в мача му с Владимир Кличко на 15 ноември, съобщава Gong.bg. Сърбинът ще е в един отбор с Кобрата до края на годината, след което основава собствена промоутърска компания.

Самият той има желание да се бие с украинеца и изказа съмнения за начина, по който досега са подбирани опонентите на Кличко. Според него, сега Кобрата има шанс да победи именития си съперник.
 
"Разбира се, че Кубрат има шансове да победи. В края на краищата, боксът е като всяка една друга сфера в живота - един момент може да те пречупи или да ти даде криле. Това важи с особена сила в тежките категории."

"Нали си спомняте мача на Ленъкс Люис с Хасим Рахман. Никой не слагаше Хасим в сметките и за цял мач той пласира само един удар, който беше достатъчен да нокаутира Ленъкс. Всичко свърши в този момент, така че никога не се знае нищо в бокса."

"А и да не забравяме, че досега Кличко сам си избираше с кого да се бие, което не е правилно. Той така си подбираше опонентите, че те не можеха да покажат нищо друго, освен голяма уста преди мача."

"Не знам колко от тях можеха да се нарекат шампиони преди битката. А тези, които някога са били шампиони, се изправяха срещу него едва в края на кариерите си. Затова и Кубрат има шанс, а аз самият искам някой ден да се бия с Кличко, защото 13 пъти съм защитавал титлата си и съм способен да го победя", сподели Хук пред World Boxing News.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес