Зареждане

Саджад Гариби срещу Мартин Форд през април в Лондон

Саджад Гариби срещу Мартин Форд през април в Лондон
Публикувано на: Октомври 30, 2021 в 02:00 ч
Мартин Форд и Саджад Гариби, по-известен като "Иранския хълк" подписаха договор за боксовата им среща. Двамата се похвалиха, че битката им е официална за 2-ри април 2022 година в Лондон. От няколко години се носеше слух, че ще има битка между двамата.

Вижте още - Иранския хълк счупи голям кокал и заплаши Мартин Форд

Първите, които бяха готови да ги сбият бяха полската ММА организация KSW. За съжаление това не се случи, но пък сега няколко години по-късно бой ще има. Гариби и Форд ще се боксират и най-накрая ще сложат точка на враждата им.

Вижте още - Форд ще бие Иранския хълк като във филма Бойка: Фаворитът

В своя акаунт в социалните мрежи Гариби сподели, че ще смаже от бой Форд. Мартин, който е известен актьор и бодибилдър написа следното в социалните мрежи, след като разбра, че Саджад е подписал за битката:

Очевидно Гариби е намерил пастели и е подписал документите за боя. Битката ни е факт. Много хора ме питат, защо ? Всичко, което ще кажа е, че това е лично. 

Гариби и неговите хора казаха думи, които не могат да останат без отговор. Всеки човек, който е баща би постъпил така. 

Това може би е боксов мач, но повярвайте ми, че ще се радвам да бъда дисквалифициран, за да изразя своята гледна точка. Време е за разплата на 2-ри април в Лондон.

Гариби и Форд нямат никакъв опит в бойните спортове. Саджад  има малък опит в борбата, която е доста популярна в родината му. Форд е висок 2.04 см и тежи почти 150кг., а Гариби е висок 1.88см и тежи 180килограма.

Кой ще победи в този епичен дуел ?







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес