Зареждане

Руски боксьор падна от балкон в Тайланд и почина

Руски боксьор падна от балкон в Тайланд и почина
Публикувано на: Септември 24, 2019 в 08:59 ч
Качил: DoloR
35-годишният боксьор от Русия Aleksey Zabolotsky е починал след падане от балкона на хотел Патая в Тайланд. Руснакът прекарал вечерта заедно със свои приятели в местен бар, където доста се почерпили. Групата се прибира в хотела и продължава да разпива, а малко по-късно Zabolotsky решил да излезе на балкона.

Не е ясно точно какво се случва там, но той пада от балкона и малко след пристигането на линейката си отива от този свят. Констатирани са сериозни наранявания на ръцете, краката и главата. Боксьорът бил настанен на 4-тия етаж заедно с двама свои сънародници. Персонала на хотела споделят, че няма очевидци и веднага уведомили полицията, след като чули силен шум и намерили тялото на боксьора, който бил само по бельо.

В момента неговото тяло е в местна болница, а от посолството на Русия опитват да се свържат с неговите роднини. Предстои разследване на полицията, за да се разбере дали трагичната му смърта е била инцидент или самоубийство. Главната причина, поради която той бил в Тайланд е да направи професионален дебют в бокса.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес