Зареждане

Райън Гарсия: Няма начин да вляза в затвора

Райън Гарсия: Няма начин да вляза в затвора
Публикувано на: Юли 22, 2024 в 02:00 ч
Райън Гарсия искаше да бъде вдъхновение и първокласен боксьор в продължение на много години. Въпреки това, той погреба кариерата си през последните месеци. В битката с Девин Хейни Гарсия показа представянето на живота си и успя да спечели. В седмиците преди битката Гарсия се държеше неадекватно, а след това се провали на тестовете за допинг и отнесе наказание. 

Гарсия гордо отрече да е ползвал стероиди и все още отрича, въпреки че многократните тестове го потвърдиха. В крайна сметка Райън увенча всичко с вандализъм и груби расистки обиди в социалните мрежи, които не можеха да бъдат пренебрегнати от неговите спонсори и организации. След като младият боксьор пожела смърт на всички чернокожи, WBC го изхвърли от редиците си.

Историята на Райън обаче не свършва до тук. Въпреки че се извини за поредица от расистки публикации, той продължи безумното си поведение в хотел в Бевърли Хилс, където се твърди, че е нанесъл щети на стойност повече от петнадесет хиляди щатски долара в средата на миналия месец. Тогава боксьорът беше арестуван от полицията, но едва сега срещу него бяха повдигнати обвинения.

„Въпреки че сме благодарни, че нямаше ранени при този инцидент, не можем да пренебрегнем поведението, което Райън Гарсия прояви. Ще работим усърдно, за да потърсим отговорност от Гарсия за грубото нарушение на дисциплината, което наруши безопасността и спокойствието на нашата общност, както и за унищожаването на собственост на други хора.“, каза окръжният прокурор на Лос Анджелис Джордж Гаскон пред ESPN.

Веднага след като тази новина стана публична, Гарсия имаше време да реагира на нея.

„Няма начин да отида в затвора.“, написа Гарсия.

„Кралят“ Райън на практика напълно унищожи обещаващата си кариера и публичното си резюме в рамките на няколко седмици. Дори спирането му да изтече след година, малко хора ще искат да работят с него. Всеки, който си позволява подобно нещо, ще поема мръсотията му.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес