Зареждане

Промоутърът на Фюри: Престъпление ли е, че се напи ?

Промоутърът на Фюри: Престъпление ли е, че се напи ?
Публикувано на: Юни 16, 2024 в 13:00 ч
Франк Уорън, промоутърът на британеца Тайсън Фюри, коментира вирусното видео, в което неговото протеже е изгонен от бар, защото е пиян. След излизането от бара Фюри пада на бетона и забива глава в земята. Феновете се притесниха за 'Циганският крал', който загуби титлата на WBC в битката с Александър Усик през май тази година.

Фюри загуби за първи път в кариерата си и не успя да стане безспорен шампион. Сега е насрочен реванш между двамата, който ще се проведе през декември тази година. Започна да се спекулира, че Тайсън ще се отдаде на алкохол и няма да стигне до реванш с украинеца. Уорън побърза да опровергае критиците и оправда пиянската история на своя клиент:

„Видео на Тайсън в кръчма се появи преди седмица и неговите критици вече точат ножовете си, преди да атакуват. Разбира се, това, което те не знаят е, че Тайсън не се нуждае от много, за да се напие. В книгата си той пише, че 1,7 литра са му достатъчни. Какво не е наред ? Мъжът се забавляваше след дълъг и тежък тренировъчен лагер преди битката му с Александър Усик, която беше отложена поради контузия. 

Не може ли да пие ? Беше ли Джак Грийлиш под такава критика за пиянските празненства на парадите за титлата на Манчестър Сити ? Не, беше прието като шега, просто млад човек се забавлява. Тайсън просто направи това, което всеки мъж би направил в почивка от работа. Миналата седмица се напи. Престъпление ли е ?", сподели Уорън за Daily Star.

Вие какво ще кажете ? Престъпление ли е ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес