Зареждане

Пол-Рахман щеше да бъде в топ 10 на най-печелившите боксови събития в MSG

Пол-Рахман щеше да бъде в топ 10 на най-печелившите боксови събития в MSG
Публикувано на: Август 6, 2022 в 05:00 ч
Медисън Скуеър Гардън, залата в Ню Йорк, която трябваше да приеме Джейк Пол срещу Хасим Рахман младши тoзи уикенд, се изказа за твърденията за слаба продажба на билети.

Вижте още - Уайт разкри възможната причина за отмяната на битката между Пол и Рахман​​​

Пол и Рахман трябваше да бъдат хедлайнери на боксово събитие този уикенд в MSG в Ню Йорк. Въпреки това, събитието беше отменено в последните дни, след като Рахман не успял да свали нужните килограми преди срещата.

Вижте още - Хасим Рахман: Джейк Пол се изплаши от мен​​​

Президентът на UFC Дейна Уайт влезе в заглавията наскоро, когато изрази мнение, че истинската причина за отмяната на Пол-Рахман няма нищо общо със свалянето на теглото, а по-скоро с липсата на приходи.

В светлината на коментарите на Уайт, MSG изясниха ситуацията пред MMA Fighting в отговор на слуховете около Пол/Рахман.

„За да бъде ясно, продажбите бяха силни в началото на седмицата на битката. 

Отмяната не се основаваше на продажба на билети. Предвиждаше се тази битка да бъде в топ 10 на най-печелившите боксови събития в MSG през последните 15 години. 

MVP са страхотни партньори и очакваме с нетърпение скоро да работим отново с тях.",  споделиха хората от MSG за Пол - Рахман.

Пол и неговият екип обвиниха Рахман за отмяната на събитието след предполагаеми опити в последния момент да се промени договореното тегло за битката. Рахман ще направи импровизирано претегляне, което може да се разглежда като удар срещу обвиненията на Пол.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес