Зареждане

Пол-Рахман щеше да бъде в топ 10 на най-печелившите боксови събития в MSG

Пол-Рахман щеше да бъде в топ 10 на най-печелившите боксови събития в MSG
Публикувано на: Август 6, 2022 в 05:00 ч
Медисън Скуеър Гардън, залата в Ню Йорк, която трябваше да приеме Джейк Пол срещу Хасим Рахман младши тoзи уикенд, се изказа за твърденията за слаба продажба на билети.

Вижте още - Уайт разкри възможната причина за отмяната на битката между Пол и Рахман​​​

Пол и Рахман трябваше да бъдат хедлайнери на боксово събитие този уикенд в MSG в Ню Йорк. Въпреки това, събитието беше отменено в последните дни, след като Рахман не успял да свали нужните килограми преди срещата.

Вижте още - Хасим Рахман: Джейк Пол се изплаши от мен​​​

Президентът на UFC Дейна Уайт влезе в заглавията наскоро, когато изрази мнение, че истинската причина за отмяната на Пол-Рахман няма нищо общо със свалянето на теглото, а по-скоро с липсата на приходи.

В светлината на коментарите на Уайт, MSG изясниха ситуацията пред MMA Fighting в отговор на слуховете около Пол/Рахман.

„За да бъде ясно, продажбите бяха силни в началото на седмицата на битката. 

Отмяната не се основаваше на продажба на билети. Предвиждаше се тази битка да бъде в топ 10 на най-печелившите боксови събития в MSG през последните 15 години. 

MVP са страхотни партньори и очакваме с нетърпение скоро да работим отново с тях.",  споделиха хората от MSG за Пол - Рахман.

Пол и неговият екип обвиниха Рахман за отмяната на събитието след предполагаеми опити в последния момент да се промени договореното тегло за битката. Рахман ще направи импровизирано претегляне, което може да се разглежда като удар срещу обвиненията на Пол.


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес