Зареждане

Хасим Рахман: Джейк Пол се изплаши от мен

Хасим Рахман:  Джейк Пол се изплаши от мен
Публикувано на: Август 1, 2022 в 06:00 ч
Хасим Рахман-младши обвинява Джейк Пол и неговия екип за скорошното отменяне на техния боксов мач на 6 август в Ню Йорк. 

За втори път тази година боксов мач на Пол беше отменен. Първоначално Пол трябваше да се изправи срещу Томи Фюри на 6 август, но Фюри имаше проблеми с визата за САЩ, в резултат на което Рахман беше избран за нов опонент на Пол. 

Пол и Most Valuable Promotions обвиниха Рахман, че не е успял да постигне договореното тегло преди битката. Според промоцията Рахман едва е загубил няколко килограма при последната проверка на теглото в петък. 

Това накара MVP и Пол да отменят изцяло събитието, включително подглавната битка между Аманда Серано и Бренда Карабахал. След като Пол и MVP го обвиниха, че е причината за отмяната на битката, Рахман се обърна към социалните мрежи, за да каже своята страна на историята. 

„Подписах договора да направя 90.5 килограма, но не можах да го направя. Тялото ми просто не ми позволяваше да го направя, да сваля до 90.5 килограма. Но къде в бокса ги виждате да отменят битки цяла седмица предварително ? 

Дори не успях да падна възможно най-ниско през последната седмица. Казах на този човек, ако има наказания, запазете повечето от заплата. Ще се бия с теб за минимума от $5000. 

Ето колко много означава това за мен и колко много вяра имам в това да го нокаутирам. Искам да победя този човек с една ръка, както направих във фитнеса.  

Какъв е проблемът да се биеш с мен на 97.5 килограма ? Какъв е проблемът да се биеш с мен на 95 килограма ? Очевидно е, че не искат да се бият. Не аз се оттеглям от битката, а те не искат да се бият. 

Никога не съм казвал, че не искам тази битка и единственото, което мога да заключа е, че са уплашени. Пол не иска да го направи, защото не иска истинска, конкурентна битка. 

Той иска да бъда черупка на себе си, когато се кача на този ринг.", каза Рахман в Twitter.

Не е ясно кой е крив и кой прав, но е факт, че битка няма да има.









Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес