Зареждане

Петър Белберов: Тервел не търсеше обрат срещу Ковальов

Публикувано на: Май 16, 2022 в 07:00 ч
Тервел Пулев се би достойно срещу 3-кратния световен шампион по бокс за професионалисти Сергей Ковальов, но загуби с убедително съдийско решение. Неговият брат Кубрат Пулев изигра един от най-добрите си мачове и надви по точки Джери Форест на галавечер в Лос Анджелис.

Шампионът на България в тежка категория Петър Белберов гостува на Огнян Георгиев в youtube канала Спортната джунгла и направи интересен анализ на случилото се.

„Тервел чисто психически не беше в най-добрата си форма. Знаеше, че губи мача, но под никаква форма не се стараеше да обърне развоя. Ковальов все почти всички рундове. Държеше се с пораженчески начин – сподели Белберов. - Може много повече да се раздаде за победата. Все едно се беше примирил. Беше в добра кондиционна форма, но не търсеше обрат.“

Белберов добави, че за Кубрат Пулев няма да е лесно да си намери съперници от Топ 10 на тежка категория.

„Отделно ще му е трудно да ги победи, защото те са по-млади и по-свежи. Джери Форест на няколко пъти успя да разклати Кубрат, въпреки че беше уморен“, добави Петър Белберов

Как се отрази проблемът с ръкавиците на боксьорите и какво точно се случи? Какво очаква Тервел оттук на сетне? Колко мача ще трябват на Кобрата, за да се завърне в близост до атака на титлата? Всичко това в цялото видео с кадри от самата среща във видеото горе..
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес