Зареждане

Paulie Malignaggi: Бокса е по-опасен от ММА

Paulie Malignaggi: Бокса е по-опасен от ММА
Публикувано на: Май 22, 2019 в 00:00 ч
Бившият шампион на WBA и IBF, Paulie Malignaggi реши да критикува тези, които смятат, че ММА е по-опасен от бокса. Malignaggi ще се бие с голи ръце срещу Artem Lobov на BKFC 6, което ще се проведе на 22-ри юни. Двамата вече проведоха няколко пресконференции, които бяха доста горещи. На първата пресконфереция Malignaggi удари шамар на Lobov, а на втората, която се проведе вчера Paulie наплю и удари с микрофон Lobob. Malignaggi съсипа Artem от подигравки и реши да говори за разликите между ММА и бокса:Лайнарите от ММА обществото говорят, че ММА бил по-опасен спорт от бокса. В края на краищата в ММА има опция, която ти позволява да се предадеш и ти ще си сигурен, че след време ще се завърнеш. В бокса няма такова нещо и има едно ниво на уважение дори когато използваме траштолк. Бойците рискуват живота си, без значение какъв е бойният спорт. 

Вашият живот може да се промени за една нощ. Но в никой друг спорт не е така, както е в бокса. Боксът го прави на всеки и го прави на всички нива, от по-ниското ниво до световното ниво. Има уважение, което трябва да бъде спечелено и има уважение, което трябва да се даде. Lobov и ММА обществото вече обидиха моя спорт. В нашия спорт има повече смъртни случаи, отколкото в техния. 

При нас има много повече щети, които са дълготрайни. Ние сме най-опасния спорт и с причина при нас има най-много травми на мозъка и най-много смъртни случаи. В ММА машината за предаване Conor McGregor се предава всеки път. Той се предава вече в 3 или 4 битки. 0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес