Зареждане

Пакиао готов да се завърне за битки срещу Гервонта Дейвис, Райън Гарсия и Конър Макгрегър

Пакиао готов да се завърне за битки срещу Гервонта Дейвис, Райън Гарсия и Конър Макгрегър
Публикувано на: Февруари 2, 2024 в 12:00 ч
Мани Пакяо все още има желание за много битки в себе си.

Шампионът в осем дивизии Пакяо се оттегли през 2021 г. малко след като загуби с единодушно решение от Йорденис Угас и оттогава започна да се занимава с демонстративен бокс, както много други звезди от миналото през последните години. 

45-годишната филипинска боксова икона ще се завърне за още един демонстративен боксов мач на 20 април срещу муай тай боеца Буакав Банчамек в Тайланд.

Освен демонстративния мач срещу Банчамек, бившият шампион в осем дивизии Пакиао се закани и с демонстративен мач със съперника си Флойд Мейуедър и дори с участие в Олимпийските игри през 2024 г. 

Шон Гибънс, който ръководи промоутърската компания на Мани Пакяо и изпълнява функциите на агент и съветник на Пакяо, е също толкова отворен към идеята Пакяо да се завърне за професионален двубой. 

"Технически той е в пенсия", каза Гибънс. "Той с удоволствие би се бил с Гервонта Дейвис, Райън Гарсия. Остава му около година. Той просто иска да се бие. Мани смята, че е в страхотна форма. Той тренира за тази демонстративна битка, но се надяваме, че това ще доведе до нещо по-голямо и по-добро. Наистина виждам завръщане на Пакиао на професионалния ринг. Един от двубоите, за които хората говореха дълго време, беше Мани Пакяо срещу Конър Макгрегър. Това е нещо, което ще бъде сензационно в Саудитска Арабия, дано да се случи. Това ще бъде добро място за провеждането му. Негово превъзходителство Турки Алалшик, председателят на Главния орган за развлечения на Саудитска Арабия, обича големите събития и той организира най-добрите такива.  Това е много интригуващ и забавен двубой, който събира две от най-големите имена в бойните спортове ."

През последните четири години Пакиао е свързван с потенциален двубой както с Макгрегър, така и с Гарсия .

През октомври Пакиао заяви, че би бил отворен за двубой с Дейвис

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес