Зареждане

O'Sullivan: Ще разбия Lemieux - да се готви Canelo или GGG!

O'Sullivan: Ще разбия Lemieux - да се готви Canelo или GGG!
Публикувано на: Август 21, 2018 в 10:08 ч
Ирландецът Gary 'Spike' O'Sullivan (28-2, 20KO) успя да си осигури срещата, която толкова много искаше - той ще се изправи срещу IBF шампиона в средна категория David Lemieux (39-4, 33KO) на 15-ти септември в Лас Вегас.

Картата ще бъде оглавена от реванша в средна категория между Canelo Alvarez и WBC, IBO, WBA шампиона Gennady Golovkin.

O'Sullivan е в серия от шест победи, която започна след като претърпя загуба с ТКО от Chris Eubank Jr. през декември 2015-та.

Той успя да приключи последните си 5 опонента в 7 рунда.

Lemieux загуби две от последните си седем срещи. Той беше доминиран в продължение на 12 рунда миналиядекември от WBO шампиона Billy Joe Saunders.

Той се завърна на ринга през май и спечели със съдийско решение срещата си с Karim Achour, покрай която имаше проблеми с килограмите и така и не успя да се вмести в категорията.

O'Sullivan обеща да надвие Lemieux, за да си запази среща с победителя от главното събитие.

"Тази битка ще е още една крачка напред към осъществяването на амбицията ми да стана световен шампион и да осигуря добър живот на семейството си. David Lemieux е просто една пречка на пътя и наистина смятам да премина през него. После ще искам Canelo или GGG - без значение кой от двамата. Отивам на война!"

Lemieux няма намерение да отстъпва и мисли да бъде категоричен.

"Очаквам да се изправя срещу 'Spike' O'Sullivan. Имам недовършена работа в категорията. Стъпка по стъпка. Spike е активен боец, като мен. Жилав е и е готов за битка. Това ще бъде двубой за феновете. На 15-ти септември прожекторите ще са върху мен."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес