Зареждане

Официално: Пропадна реваншът между Canelo Alvarez и Gennady Golovkin

Официално: Пропадна реваншът между Canelo Alvarez и Gennady Golovkin
Публикувано на: Април 3, 2018 в 23:42 ч
Източник: boxingnews24.com
Изпратено от: DoloR
Една от най-чаканите срещи в бокса реваншът между Canelo Alvarez и Gennady Golovkin е отменена и двамата няма да могат да си уредят сметките на 5ти май. Във вторник президентът на Golden Boy Promotions Eric Gomez обяви, че мачът на 5-ти май между две от най-големите звезди в бокса е официално отменен вследствие на провала на Canelo Alvarez, който даде положителна проба за кленбутерол. Според Gomez няма да има достатъчно време за разрешаване на този случай и за битка след това.
 
Винаги съм бил чист боец ​​и винаги ще бъда чист боец, каза Canelo Alvarez на конферентен разговор във вторник. Искам да докажа без съмнение, че никога не съм приемал кленбутерол умишлено. Нямам какво да крия и искам да бъда отворен и прозрачен в този процес. Никога не съм вземал незаконни вещества.

Мениджърите на Alvarez и Golden Boy твърдят, че положителният тест на боксьора се дължи на замърсяването на месото, което е засегнало няколко други бойци, които живеят в Мексико. 27-годишният състезател е временно отстранен от Атлетическата комисия. Alvarez ще се яви на изслушванет пред комисията на 18 Април.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес