Зареждане

Нокаутиран боец тръгна да се боксира с рефера в BKFC

Нокаутиран боец тръгна да се боксира с рефера в BKFC
Публикувано на: Юни 22, 2024 в 16:00 ч
В подглавната битка на събитието BKFC 62 Кийт Ричардсън (4-1) се озова в състояние на объркване, след като беше нокаутиран от Алберто Блас (6-0).

Реферът Сам Бъргос се намеси и спря битката, но Ричардсън не знаеше къде се намира и тръгна да се боксира с рефера. Бъргос обаче запази спокойствие и професионализъм, държейки Ричардсън на разстояние, докато служител на BKFC не се намеси и спря объркания Ричардсън.

Инцидентът остави озадачени както зрителите, така и феновете, тъй като станаха свидетели на внезапното изместване на фокуса на Ричардсън от опонента му към самия човек, който се опитваше да осигури безопасността му.

Битката в крайна сметка завърши с коронясването на Блас за шампион на промоцията в категория петел, докато Ричардсън претърпя първата си загуба в бокса с голи ръце. Последствията от двубоя предизвикаха дискусии сред ММА ентусиастите, като мнозина спекулираха относно факторите, които може да са допринесли за дезориентираното състояние на Ричардсън.

Някои посочиха възможността за мозъчно сътресение или други наранявания, свързани с главата, получени по време на двубоя, докато други повдигнаха въпроси относно психическата подготовка и съзнанието на боеца в момента на объркване.

Ето видео от случката:



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес