Зареждане

Нарочно ли загуби Аскрен - вижте това видео и преценете

Нарочно ли загуби Аскрен - вижте това видео и преценете
Публикувано на: Април 18, 2021 в 12:36 ч
Поредното фрийк шоу в бойните спортове се състоя по-рано днес, след като интернет звездата Джейк Пол и борецът и бивш ММА шампион Бен Аскрен, се изправиха един срещу друг в боксова битка.

Резултатът бе, че Пол бързо и безкомпромисно нокаутира Аскрен в първия рунд.

Вижте също: Джейк Пол нокаутира Бен Аскрен в първия рунд

Аскрен, който е Олимпийски борец и има кариера 19-2 в ММА, може би е очаквал по-бавно темпо в срещата им, но Пол директно излезе с тежки и бързи удари, търсейки нокаута. Именно затова Аскрен не успя да отговори с нищо и битката им приключи.



Тази огромна разлика в опита и уменията на двамата обаче постави под съмнение цялата битка, като доста от потребителите в социалните мрежи в интернет започнаха да твърдят, че работата не е чиста.

Много от тях започнаха да споделят едно видео от двубой на Аскрен при кариерата му в UFC, чрез което намекват, че нещо не е както трябва в битката му с Пол.

Вижте какви удари поема Аскрен в следното сподялено видео и въпреки тях успява да вземе победа в тази среща, но пада с един удар от YouTube звездата - ммм, скептични ли сте?




След двубоя Аскрен си тръгна с усмивка на лицето, поставяйки под съмнение приоритетите му в тази битка - да вземе победа или да вземе парите?


След двубоя Аскрен пусна официално съобщение, в което се извинява за представянето си и за това, че е разочаровал целия свят, но... в крайна сметка не му пука особено.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес