Зареждане

Бен Аскрен: Разочаровах цял свят

Бен Аскрен: Разочаровах цял свят
Публикувано на: Април 18, 2021 в 08:37 ч
Бившият ММА шампион на ONE и Bellator Бен Аскрен реши да коментира шокиращата си загуба. "Funky" направи дебют в бокса и сподели ринга със звездата от YouTube Джейк Пол. Двамата се биха на стадион Mercedes-Benz Stadium в Атланта.

Срещата им беше планирана за 8 рунда, но приключи много бързо. По-малко от две минути бяха нужни на Пол да вкара тежък десен в главата на Аскрен и да го прати на земята. Бен се изправи, но рефера прецени, че не може да продължи и спря битката.

Това може би е по-срамно от загубата на Аскрен за 5 секунди от Хорхе Масвидал. Ето какво сподели Бен, който ще бъде запомнен цял живот с тази загуба:

Мисля, че бях добре, но това е работата на рефера и няма проблем. Не бях нервен, защото в ММА се биех за титли или ги бранех. Тук обаче направих една забавна боксова среща. Животът ми е същия, без значение от резултата. Нямаше нерви в срещата. Да, ще продължа моя живот по същия начин. 

Ще правя подкаст и ще съм треньор. Не беше забавно, защото мисля, че можех да се справя по-добре. Бях нокаутиран от Джейк Пол, което е срамно. Не ми пука. Чака ме пица в моята хотелска стая. Ще се прибера у дома при децата, а след това ще отида в залата, за да тренирам борба. 

Може би трябваше рефера да ми позволи да ползвам повече граплинг. Направих дебют в бокса и не мина много добре. Няма да се оправдавам. Казах на рефера, че съм добре, но той каза обратното. Няма как да споря с него, защото той командва. Не чувствам болка от този удар, но паднах, което не е добре. 

Разочаровах много хора. Хората мразят Джейк Пол. Аз разочаровах ММА обществото, но и цял свят. Всички искаха да ме видят как го смазвам. Разочаровах цял свят. Тайрън Уудли иска да се бие с Де Ла Оя. Аз обаче искам да го видя срещу Джейк Пол. Уудли е по-добър в бокса от мен. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес