Зареждане

Наистина ли Конър уволни Майк Пери от BKFC?

Наистина ли Конър уволни Майк Пери от BKFC?
Публикувано на: Септември 5, 2024 в 18:00 ч
Конър Макгрегър засили спекулациите, че е уволнил Майк Пери от BKFC.

Макгрегър за първи път се изказа за тази идея, след като заяви, че Пери е уволнен след загубата си от Джейк Пол. Макгрегър е съсобственик на BKFC, като той застана с подкрепата си зад Пери, който е смятан за най-големия боец във франчайза. След напускането си на UFC през 2021 г. Пери е спечелил пет поредни двубоя в BKFC. Той говори за своите шансове срещу Пол. Той обаче не успя да предостави конкурентна битка. Пери беше изпратен на пода три пъти и беше спрян в шестия рунд. Това не беше отлична реклама за BKFC, което доведе до отговора на Макгрегър.

„Хей, Майк, освободен си и можеш да отидеш да се състезаваш в твоето миризливо мръсно боксово първенство, късмет. Уволнен си. Dirty Boxing Championship с ММА ръкавици за спаринг? Леле. Наслаждавай се на това, момче, ще му усетя смръднята по-късно“, заяви Макгрегър.

Пери не прие добре тези коментари. Оттогава той стартира своя шампионат по Dirty Boxing. Той обяви начинанието, в което участват бившият изпълнителен директор на 'Karate Combat' Адам Ковач и Джош Маклийн от Kanpai Media. Промоцията ще включва двубои по смесени правила, позволяващи различни форми на нанасяне на удари. На бойците ще бъде позволено да използват ръкавици с дебелина пет унции.

Макгрегър срещу Пери

Въпреки това има ограничение за това колко могат да се бият на земята. Това породи спекулации, че Пери може да потърси бъдещето си другаде. И все пак „King of Violence“ отхвърли коментарите на Макгрегър. Той даде да се разбере, че има огромно търсене за битки.

„Мисля, че той просто го прави за внимание. Той туитва и кара хората да се привързват към нещо. Той знае, че имахме този момент с вражда помежду ни и знае, че хората говореха за него. И той си казва: „Нека кажа нещо за това и да говорят... нека бъда остроумен както винаги“. И той каза нещо, което накара хората да се настроят и той писа: „О, сега Майк е освободен от BKFC, но нека бъдем честни, всички искат да ме видят да се бия отново с голи ръце“, заяви Пери.

Ще се бие ли Пери?

След загубата от Пол обаче Пери е мълчалив. Няма новини за следващата му битка. Междувременно Макгрегър заяви, че иска да се бие в BKFC и занапред, тъй като влиянието му само ще расте. Остава да се види колко голямо е влиянието на Макгрегър в действителност. Възможно е той просто да използва името на Пери, за да запази вниманието за себе си.

Ирландецът не се е бил от загубата си през 2021 г. от Дъстин Поарие на UFC 264, където си счупи крака. Той трябваше да се изправи срещу Майкъл Чандлър на UFC 303 на 29 юни. Макгрегър обаче беше изключен от участие, след като си счупи пръста на крака. Сега предстои да се изчака, за да се види дали той ще се бие тази година. Колкото по-дълго остава неактивен, толкова повече ще страда имиджа му. Но когато стана дума за Пери, следващите коментари на Макгрегър подсказаха, че той вече не е в плановете на BKFC.

Фен: Бро, наистина ли уволни Майк Пери?

Макгрегър: Да си го виждал скоро?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес