Зареждане

Над 16 клуба премериха сили на ринга в подкрепа на Красимир Чолаков

Над 16 клуба премериха сили на ринга в подкрепа на Красимир Чолаков
Публикувано на: Септември 16, 2020 в 21:17 ч
На 13.09.2020 завърши благотворителният турнир в подкрепа лечението (след втори инсулт) на Краси Чолаков. Събраната сума e 1775 лв.

Традиционните спаринги, които се правят всяка неделя сутрин във фитнес център „Славия Спортес” прерастнаха в турнир, на който не се печелиха медали, а участниците от 16 клуба трябваше да изиграят максимален брой срещи за да проверят уменията си по Бокс, Кикбокс и ММА.

Не се спазваха традиционните категории за тези спортове,  а състезателите бяха разделени по близки килограми. Включиха се, както професионални състезатели, така и любители и деца на различна възраст. Получиха се много оспорвани срещи във всички категории, като се стигна и до равенства в някои мачове.

Така в състезателна обстановка, но без преследване на класиране, всеки състезател и треньор направи своите изводи за по-нататъшната подготовка.


 
Рефери на срещите по Бокс, Кикбокс и ММА бяха треньорите:
  • Камен Георгиев - ММА и Бокс,
  • Владимир Добрев - Бокс,  
  • Павел Маринов - Бокс, 
  • Владимир Кънчев - ММА, 
  • Емил Казаков - ММА.
Първоначалната идея за любителски турнир по Бокс беше на Красимир Чолаков и такъв беше обявен за началото на март, когато той получи вторият си инсулт и събитието беше отменено.
В последствие, колегите му в залата трансформираха това начинание в благотворителен турнир, който да подпомогне неговото лечение . По настоящем Красимир Чолаков се намира в родният си град Поморие, където провежда своето лечение и е със затруднен говор и частична пареза.

Излишно е да се споменава , че въпреки своите титли - Краси не се намира в добро материално състояние! Всеки който иска да дари средства за неговото лечение може да го направи и на http://bg.helpkarma.com/campaign/krasi-cholakov-2243
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес