Зареждане

Мижав интерес към PPV-то за Фюри - Нгану

Мижав интерес към PPV-то за Фюри - Нгану
Публикувано на: Ноември 5, 2023 в 04:00 ч
Ранните PPV числа предполагат, че Тайсън Фюри срещу Франсис Нгану е провал.

Съобщава се, че дългоочакваният сблъсък между Тайсън Фюри и Франсис Нгану, който се проведе в Саудитска Арабия, не успя да оправдае очакванията по отношение на продажбите на платени гледания. Въпреки обширните промоционални усилия и присъствието на много известни личности, времето на събитието изглежда е изиграло решаваща роля за слабото му представяне.

Дейв Мелцър сподели, че числата далеч не са впечатляващи. Нгану и Фюри продали 11,500 PPV по телевизията и 56,000 по ESPN +. В битката им Нгану загуби от Фюри с разделно решение. Интересът към реванш от страната на Тайсън остава несигурен на този етап. Разочароващите данни за PPV-то може да повлияят на решението му дали да се включи във втора среща с Франсис Нгану.

Има няколко причини за слабите продажби на битката. Една от тях са нелегалните потоци, много хора вече не плащат за PPV, особено след като цената на събитията скочи рязко през последните 5 години. В САЩ битката се падна следобед, а това не е добро време за продаване на боксова среща. Малцина даваха някакъв шанс на Нгану, което също може да е повлияло на слабите продажби.

Вие какво мислите ? Защо продажбите са толкова слаби ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес