Зареждане

Мейуедър: В момента не ми се занимава с бокс

Мейуедър: В момента не ми се занимава с бокс
Публикувано на: Юли 19, 2010 в 17:42 ч

След седмици на мълчание, непобеденият Флойд "Money" Мейуедър най-после реши да говори, давайки своето обяснение защо феновете на бокса няма да могат да видят мечтания мач срещу филипинеца Мани "Pacman" Пакиао в края на тази година.

Както е известно, щабът на Пакиао даде кроен срок на Мейуедър да даде своя отговор до средата на този месец, ала това така и не се случи. Така най-вероятно Пакиао ще се бие срещу друг опонент през месец ноември, докато надеждата за подобен сблъсък остава за следващата 2011 г.

"В момента не съм заинтересован от това да се впускам в каквото и да е", разкри Флойд. "В момента наистина не ми се мисли за бокс."

"Отдал съм се на почивка и релаксирам. Излязох на ринга преди едва 60 дни, така че в момента просто се забавлявам, радвам се на живота и семейството си, на ваканцията си. Както казах, просто подкрепям близките си и си почивам. Това е което правя в момента", добави американецът.

Промоутърът на Пакиао Боб Аръм вече намекна, че ще направи нов опит да уреди зрелището за следващата година, като най-вероятно става въпрос за месец май 2011 г.

бокс

 

източник: sporta.bg

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес