Зареждане

Мениджърът на Povetkin: Тестовете са наред, няма притеснения за Price

Мениджърът на Povetkin: Тестовете са наред, няма притеснения за Price
Публикувано на: Март 20, 2018 в 13:43 ч

Dmitry Ivanov, мениджърът на олимпийския златен медалист Alexander Povetkin сподели, че боксьорът му преминал успешно през допинг тестовете преди срещата му с David Price.

Двамата ще се изправят един срещу друг на 31-ви март, в същото събитие, в което на ринга ще излязат Anthony Joshua и Joseph Parker.

В наскорошно интервю Price изрази притесненията си, че Povetkin може и да не успее да се качи на ринга.

През 2016-та Povetkin се провали на два допинг теста, в следствие от които срещите му с Wilder и Bermane Stiverne бяха отменени.

Двамата от миналите опоненти на Price също били с позитивни тестове - и от двамата претърпял нокаут.

Ако загуби тази среща, ще бъде от чист боец, споделя мениджърът на Povetkin.

"Думите на Price навярно са огледало на вълнението му, тъй като Alexander Povetkin е наистина сериозен опонент за него. За момента Alexander Povetkin преминава успешно всички необходими регулаторни процедури."

Руският боксьор има 33 победи, 23 от които с нокаут, и една загуба.

Price последно излезе на ринга на 2-ри декември миналата година, побеждавайки поляка Kamil Sokolowski. 34-годишният бронзов медалист печели 22 от срещите си, 18 от които с нокаут, и губи 4 от тях. Price спечели медала си на Олимпийските игри през 2008г. в супертежка категория.

Povetkin е WBA претендентът за Joshua. Причината да се бие същата вечер е, че трябва да бъде показан на британската публика, тъй като може да бъде следващият му опонент през лятото.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес