Зареждане

Mayweather vs. McGregor - сравнение на ръст, тегло и обсег

Mayweather vs. McGregor - сравнение на ръст, тегло и обсег
Публикувано на: Април 5, 2017 в 12:44 ч
 
Говорейки за евентуалния двубой между Floyd Mayweather и Conor McGregor, президентът на UFC Dana White не пропусна да припомни, че ирландският ММА боец е “огромен” в сравнение с боксовата легенда.

 
Ето и как изглеждат основните разлики между двамата, що се отнася до тегло, височина и обсег.

 Mayweather е с професионален актив 49-0, като неговата височина достига 173 сантиметра. ММА активът на Conor McGregor е 21-3, като ирландецът е висок 175 сантиметра. Имайки предвид това, “The Notorious” разполага с леко предимство пред “Money May”, що се отнася до ръста.

Насочвайки поглед към теглото, очаква се McGregor да бъде по-тежкият от двамата, когато те се качат на ринга. В последния си засега двубой с Andre Berto, Mayweather тежеше 146 паунда, намирайки се само с паунд под лимита на полусредната категория. Откакто той се оттегли от бокса, поне на пръв поглед не изглежда Mayweather да е качил особено много тегло. Или иначе казано, американецът продължава да се поддържа в отлична форма. Най-тежък “Money May” е бил през 2012 година, когато той излезе с тегло от 151 паунда срещу Miguel Cotto.

Последният мач на Conor McGregor бе срещу Eddie Alvarez, като тогава ирландецът тежеше 154.4 паунда. Преди това той проведе два двубоя с Nate Diaz в полусредна категория, като и в двата случая McGregor тежеше 168 паунда. Преди това, той проведе първите си седем срещи в UFC на тегло от 145 паунда.

И за да засегнем обсега на двамата, там предимството е полза на Conor McGregor. Обсегът на Floyd Mayweather се измерва в 72 инча (182.88 сантиметра), докато при Conor McGregor той достига 74 инча (187.96 сантиметра).

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес