Зареждане

Майк Тайсън ще се хвърли за нокаут срещу Джоунс

Майк Тайсън ще се хвърли за нокаут срещу Джоунс
Публикувано на: Август 3, 2020 в 06:00 ч
Майк Тайсън смята да се хвърли с всички сили в битката с Рой Джоунс. 54-годишния боксьор се завръща след 15 години извън играта, за да направи показно с Джоунс през септември в САЩ. Техния дуел ще бъде 8 рунда, без съдии и при аркада срещата ще бъде спряна.

Железния Майк е успял да спечели 44 от 50-те си победи с нокаут и няма да жали своя съперник. В интервю за TMZ Тайсън сподели, че ще нокаутира Рой, ако му се отдаде такъв шанс. Ето какво още им каза Тайсън:

Чувствам се прекрасно. Ако се появи възможност за нокаут, то аз винаги ще я преследвам. Не знам в кой рунд ще се случи. Ще видим. Джордж Форман не се тревожеше за своето здраве, когато той се завърна. Нека не се тревожи за нас. Кажете му, че го обичам заради това, че се интересува за нас. Точно сега съм отдаден напълно на битките. Готвя се за тези 8 рунда показно. 

Искам да покажа на света. Много хора коментират завръщането ми и съм им благодарен за това. Нямам търпение да сграбча славата. Нямам търпение да приключа това показно и да помогна за благотворителност. Имам опит в бойната игра и в нараняването на хората. Двамата с Рой сме професионалисти и ще се случи това, което ще се случи.

Ще успее ли Тайсън да нокаутира Рой Джоунс ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес