Зареждане

Майк Тайсън пуши трева за 40 000 долара на месец

Майк Тайсън пуши трева за 40 000 долара на месец
Публикувано на: Август 14, 2019 в 08:53 ч
Бившият шампион по бокс, Майк Тайсън предизвика разнородни коментари, когато обяви, че открива мащабна ферма за канабис.

Идеята зад нея е да се направи място, на което хората да се разтоварват и да си почиват, докато в същото време имат пряк достъп до много голямо количество марихуана.

53-годишният Майк споделя, че идеята много му харесва - до толкова че се възползва на максимум от нея, като пуши трева на стойност 40 000 долара всеки месец.

В интервю за Hotboxin' Тайсън сподели:

"Колко пушим на месец ли? Ами за около 40 000 долара на месец."
 

Тайсън говори в множествено число, така че може да включва себе си и неговите приятели или целия персонал на фермата.

Неговия партньор Ибън Бритън сподели, че количеството което минава през фермата за месец е 10 тона.

Тайсън се надява съвсем скоро ранчото му да е напълно завършено и в него хората ще намерят тристически атракции, река и музикален фестивал, отново въртящ се около канабиса. Неговия бизнес партньор, Роб Хикман вече организира такъв на мястото още през февруари.
 

Според организаторите фестивалът дава на хората шанса да се наслаждават на марихуаната, да слушат музика и да научат повече за здравните ползи на растението.

Тайсън сподели, че е открил за себе си тези ползи.

"Бил съм се професионално 20 години и тялото ми е доста износено. Имах две операции и използвам марихуаната за успокоение и за борба с болката... Преди това ми даваха разни опиати и тези опиати ме прецакаха много."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес