Зареждане

Майк Тайсън: Мейуедър е най-велик по отношение на техника и стил

Майк Тайсън: Мейуедър е най-велик по отношение на техника и стил
Публикувано на: Август 29, 2023 в 01:00 ч
Легендата Майк Тайсън, който подготвя бившия боец на UFC Франсис Нгану за боксов мач с Тайсън Фюри в тежка категория, сподели мислите си за тази битка. Нгану и Фюри трябва да се боксират на 28 октомври  в Саудитска Арабия.

За пореден път ще видим битка между ММА шампион и шампион в бокса. През 2017 година видяхме такава битка, когато Флойд Мейуедър и Конър Макгрегър споделиха ринга. Конър се представи добре, но загуби с нокаут в 10-тия рунд.

Майк вярва, че Нгану може да даде прилична битка на Фюри, след като Конър беше конкурентен срещу Флойд. Ето какво каза още Майк Тайсън по темата с Флойд, Макгрегър и Нгану.

„Конър Макгрегър изигра 11 или 10 рунда с Флойд Мейуедър, най-великият боец на своето поколение, ако не и на всички времена. Ако случаят беше такъв в тази битка, тогава защо Нгану не може да даде прилична битка на Фюри ? 

Флойд Мейуедър е най-великият боец в света по отношение на техника и стил. Така че защо Франсис няма шанс, ако Макгрегър успя да свърши страхотна работа срещу Флойд ?," каза Тайсън в своя подкаст.

Прав ли е Тайсън за Мейуедър ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес