Зареждане

Майк Тайсън и Рой Джоунс завършиха с равенство

Майк Тайсън и Рой Джоунс завършиха с равенство
Публикувано на: Ноември 29, 2020 в 07:27 ч
Легендите Майк Тайсън и Рой Джоунс споделиха ринга в Калифорния. Двамата направиха показно, което продължи 8 рунда по 2 минути. Официално от атлетическата комисия не излъчиха победител, но през цялото време трима бивши шампиони на WBC отсъждаха битката от дистанция. В първия рунд Джоунс започна с джаб, а Тайсън вкара удар в тялото и главата.

Ляв и десен в тялото от страна на Железния. Джабове от Джоунс и край на рунда. Във втория рунд Тайсън вкара ляво кроше в главата, а след това в тялото. Рой отново разчита на джаб и двамата влизат в клинч, където Тайсън вкарва удари в тялото. Рой вкарва ляво кроше, а Тайсън му връща две, с което завършват рунда. В третия рунд Рой вкарва джаб и двамата влизат в клинч.

Ляво кроше от Тайсън, а след това и удари в тялото. Двамата си сблъскват главите, но за щастие аркади няма. Клинч, където Майк отбелязва нова порция удари в тялото. В четвъртия рунд Тайсън вкара джаб и двамата пак са в клинч. Ляво кроше от Джоунс и клинч, където разменят удари в тялото. В петия рунд Тайсън вкарва удари в тялото и клинч. Комбинация от Джоунс и нов клинч. Тежко ляво кроше от Тайсън, а Рой отвръща с джабове.

Майк вкарва тежки удари в клинча и край на рунда. В шестия рунд Джоунс вкарва джаб и търси клинч. Здрави удари в тялото и тежък ляв ъперкът от Рой в края на рунда. В седмия рунд двамата веднага влизат в клинч. Размяна на удари в клинча и тежък ляв от Тайсън, който вкарва и десни удари в клинча. Майк завършва рунда с леви крошета в тялото.

В последния 8-ми рунд Рой вкарва десен и влизат в клинч. Майк вкарва удари в тялото. Ъперкът и оувърхенд от страна на Джоунс. Леви попадения в тялото от Тайсън, който приключва битката с последен десен в тялото. Двамата изкараха всичките 16 минути на ринга и бившите трима шампиони на WBC / Доусън, Мартин и Паз / са отсъдили битката като равенство. Тайсън беше доволен от резултата и сега ще дари изкараните 10 милиона долара за благотворителни цели.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес