Зареждане

Масов бой на пресконференцията преди Диаз срещу Масвидал

Масов бой на пресконференцията преди Диаз срещу Масвидал
Публикувано на: Юни 7, 2024 в 06:53 ч
След кулминацията на последното им пресконференция преди боксовия им мач-реванш през юли между екипите на Хорхе Масвидал и съперника му Нейт Диас избухна масов бой, която се разпространи в медийната секция и сред публиката.

Масвидал, бивш претендент за титлата в полусредна категория два пъти на UFC, е извън бойните спортове, откакто се би в родния си Маями през април миналата година, като допусна четвърта поредна загуба с решение срещу Гилбърт Бърнс.

Що се отнася до Диас, ветеранът от Стоктън и бивша звезда на UFC също е извън играта, откакто дебютира в професионалния бокс през август миналата година, като загуби с решение срещу Джейк Пол

И след като планираният за началото на този месец боксов мач-реванш беше отложен, сега Масвидал и Диас ще споделят ринга следващия месец в Лас Вегас, като дуото ще възобнови съперничеството си след двубой през 2019 г. под знамето на UFC.
 

На пресконференцията на Хорхе Масвидал - Нейт Диас избухва масов бой

Участвайкив дългата медийна обиколка - по време на която победителят в "The Ultimate Fighter" Диас се отказа преди планирания сблъсък със съперника си Масвидал - днес роденият в Стоктън играч направи подобен ход, напускайки сцената преди схватката.

Спускайки се към публиката и редицата с медиите, членовете на екипите на Масвидал и Диас започнаха да се подиграват един на друг в гръб - като гореспоменатият Масвидал разпали масова кавга между двата отбора.

Дваматаа за първи път споделят октагона през ноември 2019 г. в главното събитие на UFC 245, Хорхе Масвидал и Нейт Диас се състезаваха за първата титла на BMF под знамето на промоцията.

Начело на картата в "Медисън Скуеър Гардън", Масвидал записа победа с ТКО в третия рунд с лекарска стопировка над Диас, след като отвори масивна аркада над дясното око на любимеца на феновете Стокън. 

Кой според вас ще спечели следващия месец в "Sinа5 CIty": Хорхе Масвидал или Нейт Диас?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес