Зареждане

Мартин Форд: Даваха ми милиони за боя с 'Иранския Хълк'

Мартин Форд: Даваха ми милиони за боя с 'Иранския Хълк'
Публикувано на: Август 4, 2022 в 05:00 ч
Бодибилдъра Мартин Форд разкри, че е щял да направи милиони в битката със Саджад Гариби, известен като "Иранския Хълк".

Вижте още - Форд за 'Иранския Хълк': Възползваха се от едно заблудено хлапе​​​

Двамата трябваше да се боксират през април, но за щастие срещата им пропадна. Форд и Гариби застанаха лице в лице преди срещата на пресконференция в Дубай през февруари. Мартин не издържа и бутна Саджад, който едва не изхвърча от ринга.

Вижте още - 'Казахстанския титан' нокаутира неадекватен 'Ирански Хълк'​​​

За щастие Форд осъзна, че прави грешка и реши да се оттегли от срещата. Миналия уикенд в Дубай Гариби дебютира в бокса. Той беше трагичен и загуби с нокаут в първия рунд от Джуманов Алмат Бахитович, известен като „Казахстанския титан“.

Форд е доволен от оттеглянето си, въпреки че щял да изкара 7-цифрена заплата.

"Бутнах го, защото се казаха много неща в социалните мрежи. Хора от неговия кръг пишеха, че ще изнасилят дъщеря ми, ще ме убият. Срещнах се с Гариби след като го бутнах и осъзнах, че той си няма понятие в какво се е забъркал. Имаше хора, които се възползваха от него. Казах на организаторите да не ме изправят срещу него, защото ще му скоча.

Имаше много гняв в мен, защото 4 месеца ми пращаха такива съобщения. Саджад се насра и трепереше. Заплатата ми в тази битка щеше да бъде 7 цифри. Видях го след пресконференцията как плаче. Започна да пише в Инстаграм, че иска да се самоубие. Нямаше как да съм отговорен за нещо такова. Оттеглих се от срещата, за да не ми тежи на съвестта. 

Той щеше да пострада. Обещаха ми, че той е професионален ММА боец и тежи 180 килограма. Реалността не беше такава. Честно казано си мисля, че той има проблеми с психиката. Нямаше победа в такава битка. Щеше да е лесна победа, след която той потенциално може да се самоубие. Загубих цяло състояние от това, че се оттеглих. 

Не си струваше, ако той след това отнеме живота си. Не искам да се бия с човек, който не може да се бие. Оттеглих се, въпреки че щяха да казват, че съм п*тка. Аз мога да живея с това, но не и със самоубийство на Гариби. 

Неговите мениджъри му бяха казали, че битката ни е нагласена и ще бъде като в WWE. Това е причината той да тренира така, както видяхте в неговите клипове.", сподели Форд в YouTube канал.

Припомнете си заставането им лице в лице:




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес