Зареждане

Форд за 'Иранския Хълк': Възползваха се от едно заблудено хлапе

Форд за 'Иранския Хълк': Възползваха се от едно заблудено хлапе
Публикувано на: Август 2, 2022 в 05:00 ч
Мартин Форд е доволен от решението, което взе преди няколко месеца.

Вижте още - 'Казахстанския титан' нокаутира неадекватен 'Ирански Хълк'​​​

Филмовата звезда трябваше да се боксира със Саджад Гариби, по-известен като "Иранския Хълк". За щастие Форд размисли и се оттегли от битката им. Тогава Мартин сподели, че Саджад има проблеми с психиката. Гариби се появи по телевизията в Иран и се разплака.

Той каза, че неговите родители се срамуват от него и загатна за самоубийство. Това беше достатъчно на Форд да се оттегли от срещата, въпреки че Гариби го критикува и заплаши със съдебно дело.

Наскоро Саджад направи своя дебют на ринга. Той се изправи срещу Джуманов Алмат Бахитович, известен като „Казахстанския титан“. Срещата им се проведе в Дубай, а Гариби стана за смях с това, което показа.

Саджад беше тотално неадекватен на ринга и не знаеше къде се намира. Той загуби с нокаут в първия рунд. Форд е гледал срещата и пусна публикация в социалните мрежи. Ето какво написа бодибилдъра:

"Мога да държа главата си високо и с гордост. Трябва само да гледате битката, за да разберете ТОЧНО защо се оттеглих. Просто се надявам тези, които насърчиха и подтикнаха тази битка, да са там, за да го подкрепят. Не знам какво да кажа на тези, които поставиха под въпрос моето решение. 

Бих предпочел да си тръгна и да рискувам да бъда наречен страхливец, вместо да понеса последиците, които щяха да се случат на това хлапе на ринга, ако се бяхме сбили. 

НЯМА начин той някога да бъде признат за годен да се бие и всички около това трябва да се запитат и да поемат отговорност за реакцията на това, което ще последва сега. 

ТОВА НЕ Е РАЗВЛЕЧЕНИЕ, ТОВА Е ТОРМОЗ И ВЪЗПОЛЗВАНЕ ОТ ЯВНО ЗАЛУДЕНО ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО.", написа Форд в социалните мрежи.

За щастие не видяхме боксов мач между Форд и Гариби.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес