Зареждане

Маниаци искат да купят пот и нокти от Ебани Бриджис

Маниаци искат да купят пот и нокти от Ебани Бриджис
Публикувано на: Септември 15, 2023 в 01:00 ч
Ебани Бриджис е настоящa световна шампионка на IBF в категория петел.

Тя изкарва добри пари от бокса, но преследва и други възможности, за да монетизира известността си. Тя не е просто боксьор, тя се превърна в интернет сензация и с тази слава идват някои наистина странни съобщения от фенове.

По пътя си тя събра армия от предани фенове, които следват нейните онлайн публикации. Това я накара да си направи акаунт в OnlyFans, които й платиха сериозна сума, за да си направи акаунт при тях.

Бриджис наскоро разкри някои от странните и обезпокоителни молби, които е срещала от своите последователи. Сред странностите са любовните писма, но това стига далеч отвъд това.

„Получавам любовни писма, всякакви неща. Искат ми вода за баня, изрезки от нокти на краката, пот. Всеки, който е успешен, ще получи ревността, омразата. Хората ще се опитат да ви завлекат надолу.

 Това е нормално. Хората, които говорят глупости, те не ме познават, така че защо трябва да седя, да се вълнувам и да се притеснявам от някой, който никога не ме е срещал ?  

Аз съм много сигурна в себе си. Преминах през ада и обратно в живота си. Обичам това, което съм.", споделя тя пред Pub Talk.

Въпреки че не е продавала водата си за баня, тя е приемала някои нестандартни искания, включително продажба на мръсни тренировъчни чорапи.

В предишно интервю тя каза:

„В края на краищата всичко това са странични пари. Ако искат да платят, зависи от тях. Наистина не ме интересува, докато слагам храна на масата си и сметките се плащат.

Вие какво мислите за OnlyFans и хората, които плащат за пот, нокти, мръсни чорапи и т.н. ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес