Зареждане

Любителски турнир по бокс FastWhiteCollars на 19-ти февруари в София

Любителски турнир по бокс FastWhiteCollars на 19-ти февруари в София
Публикувано на: Февруари 1, 2023 в 14:45 ч
На 19-ти февруари в столичната зала по бойни изкуства FAST ще се проведе турнир по бокс за любители "FastWhiteCollars".

Тези турнири са изключително популярни на запад и сега екипът на зала FAST прави подобна организация и у нас.

Треньорът по бокс, Атанас Суванджиев, който е един от основните организатори, сподели за MMA.BG концепцията зад събитието:

"Турнирът е за любители, а не за състезатели. Идеята е да се съберат хора, които тренират бокс за удоволствие, след работа например.

Ще бъде в основните боксови категории по боксовите правила с професионални рефери.

Този турнир сме го правили преди в доста по-малки мащаби в една малка зала. Получават се доста интересни срещи. В зала FAST ще можем да го направим с публика, на два ринга."

Записването става официално на 18-ти февруари (събота). Всеки който иска да се състезава може да заповяда в зала FAST от 9 до 12 часа, където да се претегли, за да види в коя категория ще бъде. Тогава ще бъде направена оценка и на неговия опит, тъй като срещите ще бъдат организирани така, че да са равностойни.

Събитието е отворено за регистрация към всички, които тренират любителски бокс на всякакво ниво. За записване и повече информация: 0878280182


Целта на организаторите е да се направи един спортен празник и приятно преживяване на всички любителски тренриащи бокс. Срещите ще са 3 рунда по 3 минути. А накрая ще има и награди за победителите.

Срещите ще се проведат с ръкавици 16 унции, като ако участниците нямат налични, организаторите ще предоставят такива, както и каски за глави.

Таксата за участие е 20 лв., а входът за зрители за събитието е 10 лв.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес