Зареждане

Lomachenko официално излиза срещу Linares на 12-ти май

Lomachenko официално излиза срещу Linares на 12-ти май
Публикувано на: Март 14, 2018 в 13:17 ч

Промоутърите Bob Arum и Oscar De La Hoya най-накрая успяха да се споразумеят за срещата на Vasyl Lomachenko и Jorge Linares на 12-ти май.

Двамата стигнаха до споразумение, тъй като от ESPN се съгласили да излъчат двубоя в такова време, че да не се засече с повторението на реванша между Canelo Alvarez и Gennady Golovkin, което ще бъде излъчвано по HBO.

Alvarez (49-1-2, 34KO) и Golovkin (37-0-1, 33KO) се очаква да се изправят отново един срещу друг на 5-ти май. De La Hoya не искаше срещата им да се конкурира с повторението на Alvarez-Golovkin по телевизията.

De La Hoya първоначално спомена, че Linares (44-3, 27KO) с удоволствие би се изправил срещу Lomachenko, но просто на друга дата заради конфликтната ситуация. Сега обаче, когато вече всичко е наред, украинецът Lomachenko (10-1, 8KO) ще се опита да стане световен шампион в трета категория.

30-годишният боксьор, считан за един от най-добрите в бранша, притежава WBO титлата в категория суперперо. Двукратният олимпийски медалист преди това притежаваше също WBO титлата в категория перо.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес