Зареждане

Логан Пол: Нокаутирам Мейуедър и ще говорят за мен 1000 години

Логан Пол: Нокаутирам Мейуедър и ще говорят за мен 1000 години
Публикувано на: Декември 10, 2020 в 04:00 ч
Интернет сензацията Логан Пол е готов да влезе в историята на 20-ти февруари. Пол, който е с рекорд 0-1 в професионалния бокс си уреди среща с голямата легенда Флойд Мейуедър. Двамата ще направят показно следващата година, а локацията остава тайна. Много фенове бяха шокирани от решението на "Money" да приеме боя, а Пол също не скри изненадата си от това.

Разбира се, Пол е огромен аутсайдер в срещата, което е нещо очаквано. Логан е звезда в Youtube и има опит в борбата. В миналото той направи две боксови срещи със своя колега KSI, като едната завърши наравно, а в другата загуби с решение. Ето какво сподели Логан Пол, който иска да твори история на ринга:

Помислете само, ако го победя, тогава това ще е най-голямата изненада в историята на бокса. За мен няма загуба в тази среща, каквото и да се случи, ще съм на печалба. Може да се обзаложите, че влизам за нокаут. Ще говорят за това в следващите 1000 години. 

Не мога да повярвам, че прие битката. Не мога да повярвам, че Флойд "Парите" Мейуедър прие битката. Всички искат да видят чудо и аз ще дам всичко от себе си, за да го направя. Ще направя това, което зависи от мен. 

В своята последна изява на ринга Флойд Мейуедър съсипа японската звезда в кикбокса Теншин Нацукава. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес