Зареждане

Ленъкс Люис: Днешните боксьори са женички

Ленъкс Люис: Днешните боксьори са женички
Публикувано на: Април 1, 2024 в 15:00 ч
Днешните боксьори са разглезени жени, които се интересуват само от парите. Те избягват истинските предизвикателства. Не е чудно, че боксът върви надолу, възмущава се Ленъкс Люис.

Доскоро в света на бокса беше много трудно да се организира битка, която хората наистина искат, и която има най-голям смисъл от гледна точка на класиране и титли. Боксьорите винаги говореха за много пари и не приемаха битки, ако не видят парата. Този факт беше променен само от пристигането на могъщи саудитски шейхове, които доставят тези мечтани битки на феновете.

Легендарният Ленъкс Люис явно е раздразнен от отношението на някои боксьори и не се страхува да го покаже публично.

„Знаете ли какво ме учудва ? Учудва ме това, че никой от тези момчета днес не се интересува от името. По-рано боксът беше създаден за личен успех, наследство и в същото време за хората. Днес се прави само за пари и накрая никой не отива да се боксира с никого. В същото време ви казвам, че парите ги има и боксьорите, ако искаха, винаги биха се споразумели. Така че е възможно да се страхуват. Но не искам да отивам твърде далеч. 

Това, което мога да кажа е, че нашата стара школа би изнесла лекция на днешното поколение. Повечето от тях винаги се оплакват от нещо и накрая все отказват мачове. Но това е поведението на жените, не на мъжете. Човекът отива и се бие, забавлява феновете и държи на думата си. Честно казано, не разбирам нищо от това, което се случва в момента. Но се страхувам, че няма да стане по-добре.“, сподели Люис.

Съгласни ли сте с мнението на Ленъкс Люис ?Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес