Зареждане

Кличко: Браним европейските ценности с украински животи

Кличко: Браним европейските ценности с украински животи
Публикувано на: Април 28, 2022 в 02:00 ч
Бившият световен шампион в тежка категория Владимир Кличко призова Европа за дарение на оръжия. Вече два месеца се води война между Русия и Украйна. Владимир, заедно с брат си Витали са най-активни във войната след президента Володимир Зеленски.

Братята Кличко не спират да пускат снимки и видео от фронта. Владимир е милионер и можеше да избяга от войната, но той реши да застане до своя брат, който е кмет на Киев.

В последно време Владимир не спира да е активен в социалните мрежи и да коментира случващото се. В своя акаунт в социалните мрежи Кличко сподели, че украинци дават животите си, за да бранят европейските ценности.

Браним европейските ценности с украински животи. Помогнете ни да браним тези ценности, като ни дадеде оръжия от Европа. Путин не спира да пуска бомби, дори и по празниците. 

Украйна е разкъсана на парчета от бомби, но отново ще се роди.

Как оцеляваме украинците ? Ние нямаме друг избор, освен да се изправим срещу войната. Фокусираме се върху нашата неудържима воля за свобода. 

Показваме перфектна координация и издръжливост", пише Кличко в социалните мрежи.

Братята Кличко са считани за най-добрите боксьори на своето време, като периодът от 2004 до 2015 година е известен в бокса като „Ерата Кличко“.

Интересен факт е, че общото богатство на братята Кличко е около 200 милиона долара. Това на президента Зеленски е над 600 милиона долара.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес