Зареждане

Khan: Bradley не е заплаха за Pacquiao

Khan: Bradley не е заплаха за Pacquiao
Публикувано на: Март 31, 2012 в 16:16 ч

Бившия шампион в полу-средната категория на IBF/WBA смята, че Timothy Bradley не е никаква заплаха за настоящия шампион в полу-средната категория на WBO, Manny Pacquiao. Двамта ще се бият на 9-ти юни. Khan вярва че Bradley ще се опита да нанесе много удари на Pacquiao, но накрая ще получи някой много тежък удар, който ще го нокаутира.

"Той ще се опитда да го нарани с балтии и удари в тялото и други подобни техники, но в действителност мисля, че Manny ще го хване между ударите и ще го нокаутира."

Думите на Khan може и да са малко преувеличени, тъй като между него и Bradley има неразчистени сметки още откакто Khan искаше двубой  с Bradley, но постоянно имаше проблеми с техните промоутъри. Khan заяви и че няма да търси Bradley, ако загуби от Pacquiao, защото според него не би си заслужавало.

Но Khan вероятно забравя, че Bradley няма да има нужда да се бие с Khan, ако победи Pacquiao. Bradley може да вземе и много пари от реванш с филипинеца, тъй като в договора им има таква клауза.

Bradley със сигурност ще влезе в постоянна размяна на удари с Pacquiao и ще се опита да направи това, което Jua Manuel Marquez не успя да направи през ноември.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес