Зареждане

Кевин Джонсън стана Кевин Владимирович, за да се подмаже на Путин

Кевин Джонсън стана Кевин Владимирович, за да се подмаже на Путин
Публикувано на: Август 10, 2023 в 01:00 ч
Американският боксьор Кевин Джонсън буквално избухна в медийното пространство с изявление, че си е сменил името.

Сега бившият претендент за световната титла е Кевин Владимирович. Според самия спортист, по този начин той отдава почит на президента на Русия. Кевин вярва, че с този свой жест прави най-големия комплимент на Владимир Путин.

„За да направя най-големия комплимент на Владимир Путин, реших да сменя името си. Сега ще се казвам Кевин Владимирович. Правя го в чест на Владимир Путин. Сега съм 100% руснак, не се шегувам. 

Идвам тук от много години, пътувах до много градове и села. И разбрах, че харесвам тази страна. Освен това храната тук е по-добра. Ако в Америка се добавя ГМО към продуктите, тук не е така. И за мен е важно да се храня добре. 

Сега търся жена. Знам, че в Самара са най-красивите жени, така че ще бъде трудно да избера. Ще търся.", сподели Джонсън.

По време на професионалната си кариера Джонсън проведе почти 60 битки. Той направи битки със звезди като Антъни Джошуа, Тайсън Фюри, Виталий Кличко, Дерек Чисора и Анди Руис. Кевин загуби от всички тях, но в същото време си спечели име и сега продължава да се бие.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес