Зареждане

Канело Алварес ще покани Логан и Джейк Пол на спаринг

Канело Алварес ще покани Логан и Джейк Пол на спаринг
Публикувано на: Декември 20, 2020 в 02:00 ч
Шампионът в 4 различни категории в бокса Канело Алварес не се интересува от боксови срещи с братята Логан и Джейк Пол. В последните месеци двете звезди от YouTube нашумяха доста и не спират да предизвикват едни от най-известните ММА бойци.

Логан извади огромен късмет и си спечели битка с легендарният Флойд Мейуедър. Двамата ще направят показно през февруари. Джейк Пол от своя страна наскоро нокаутира Нейт Робинсън и сега гони Конър Макгрегър, който не му обръща внимание.

Алварес, който е един от най-великите в историята смята, че това, което правят братята Пол в бокса е неуважително и не би се съгласил на боксова среща с тях. Канело знае, че има доста пари в такива срещи, но парите не го вълнуват.

Той обаче е готов да ги покани на спаринг, за да им покаже какво всъщност представлява истинския бокс. Ето какво още сподели Саул в интервю:

Знаем, че всичко е заради парите. Не мисля, че ще се съгласим с това да дават лиценз на звезди от YouTube и бивши баскетболисти. Не съм критичен към братята Логан и Джейк Пол. Това е един рисков спорт и ако влезеш в него, тогава рискуваш. 

Не бих се съгласил на битка с тях. Това е неуважително към бокса. Всичко е заради парите. Сега съм фокусиран върху други неща. Занимавам се с други неща. Ще ги поканя на спаринг, за да видят за какво става въпрос. 

Алварес е с рекорд 53-1-2 на ринга и се намира в серия от 11 поредни победи. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес