Зареждане

Кадиров обеща битка на века с Емеляненко

Кадиров обеща битка на века с Емеляненко
Публикувано на: Февруари 20, 2020 в 06:00 ч
Президентът на Чеченската република, Рамзан Кадиров не се е отказал от желанието си да се боксира с Александър Емеляненко. Наскоро двамата се разходиха из улиците на Грозни и Кадиров обеща, че битката им ще е двубой на века. В момента Емеляненко се готви за среща с Магомед Исмаилов през април, а Рамзан изтъкна, че тренира здраво, за да вкара някои от бомбите си в главата на своя опонент. Ето какво сподели Кадиров за битката с Емеляненко, която според него ще бъде спектакъл:


Ситуацията се затопля. Както знаете, подготвям се усилено за предстоящия боксов мач с Александър Емеляненко и както разбрах, той прави същото. Днес на тренировки, докато тичах по улиците на Грозни, се натъкнахме един на друг, искри хвърчаха и земята пушеше. Той все още не е получил контузия, въпреки че беше много близо до това, но скоро ще се срещнем на ринга и там вече ще видим кой, какво представлява. 

Едно е да се говори пред камери, както Александър обича да прави, а съвсем друго е да се боксираш, така че противникът да му мисли, защото наблизо избухват бомби. Скоро ще видите битката на века!




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес