Зареждане

Jon Jones: Възхищавам се на McGregor, но Mayweather ще спечели

Jon Jones: Възхищавам се на McGregor, но Mayweather ще спечели
Публикувано на: Юли 25, 2017 в 18:00 ч
 
Шансовете на Conor McGregor да победи Floyd Mayweather са отписани от много хора в света на бойните спортове.
 
На 26-ти август, 29-годишният McGregor, който е шампион на UFC в лека категория, ще се изправи срещу непобедената легенда в света бокса Floyd Mayweather в мултимилионно шоу.
 
Битката между Mayweather и McGregor, която е завладяла целия спортен свят, ще се проведе в T-Mobile Arena в Лас Вегас, Невада.
 
Огромните съмнения за победа на McGregor идват от факта, че той никога не се е боксирал професионално, което е в ярък контраст с предстоящия му противник, който има над 20 годишен опит зад гърба си.
 
 
Въпреки, че никога не е стъпвал на професионалния ринг за боксова среща, McGregor е убеден, че може да шокира света и да стане първият човек, който да победи Floyd Mayweather.
 
Възможността на McGregor да направи това, което 49 професионални боксьори не са успели да направят, предизвика доста смях в мнозина, сред които и някои от колегите на "Notorious" в света на ММА.
 
Бившият шампион на UFC в полутежка категория Jon Jones, който ще се завърне в Октагона този уикенд в основното събитие на UFC 214, е сред тази група от хора и изрази мнението си по въпроса по време на интервю за ESPN Undisputed.
 
"Като за начало искам да кажа, че наистина се възхищавам на Conor McGregor. Той направи толкова много за нашия спорт, той му показа лично, че тези цифри, които постига са възможни, затова той е огромно вдъхновение за мен", заяви Jones.
 
"Но аз също съм фен и на величието, а Floyd Mayweather безспорно е велик, искам да кажа, че 49-0 е толкова специално постижение. Той е на 40 години, но мисля, че Floyd може да се грижи за себе си."
 
 
"Той е защитник на чистия живот и ще бъдете изненадани от това, което можете да извлечете от себе си, когато живеете като Floyd. Той разполага с всички ресурси, за да остане здрав и на върха на възможностите си."
 
"Мисля, че това, което прави тази битка толкова интересна е силата на удара на McGregor. Но в същото време момчета като Miguel Cotto и Oscar De La Hoya, всички тези момчета също имат огромно пробивна сила, но не успяха да го победят."
 
"Също трябва да добавим и факта, че тези момчета имаха години опит, за да подкрепят тази пробивна сила. Борил съм се с толкова много момчета в UFC, които имат пробивна сила, но никога не успяха да я приложат върху мен."
 
"Както казах, наистина съм щастлив, че McGregor е в тази позиция, но ако бях хазартна личност, бих ви посъветвал да се обърнете към страната на величието.", завърши Jones.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес