Зареждане

Joe Rogan: Битката между Floyd Mayweather и Tenshin Nasukawa не беше нагласена

Joe Rogan: Битката между Floyd Mayweather и Tenshin Nasukawa не беше нагласена
Публикувано на: Януари 11, 2019 в 09:11 ч
Легендата Floyd Mayweather успя да унижи една от най-големите звезди на бойните спортове в Япония. Mayweather нокаутира Tenshin Nasukawa и не му даде никакви шансове. Всички приключи за 2 минути и 20 секунди и доста хората смятат, че всичко е било нагласено, защото изглеждаше прекалено лесно. Floyd грабна 9 милиона за тези 2 минути, но според Joe Rogan битката си е била напълно честна и нищо не било нагласено:



Има много хора, които мислят, че битката им беше нагласена. Ние обаче видяхме един 55кг. боец, който излезе срещу най-добрият за всички времена. Това не е нагласена битка и не знам защо хората го мислят. Мисля, че това момче се бие в категория до 57кг. и той е доста дребен. Мисля, че той успя да го разклати с левия удар, а след това му вкара и десен и той падна. 

Според мен левия удар е този, който го нарани, а след това беше последван и от десен, който го свали на земята. Мисля, че Tenshin не е от класата на Floyd. Aко бяха позволени ритниците, то тогава Tenshin Nasukawa щеше да направи за смях Mayweather.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес