Зареждане

Ивендър Холифийлд преговаря за трилогия с Майк Тайсън

Ивендър Холифийлд преговаря за трилогия с Майк Тайсън
Публикувано на: Май 17, 2020 в 15:08 ч
Ивендър Холифийлд твърди, че са започнали разговори за трета битка между него и Майк Тайсън, която да бъде показно за няколко рунда. Двете легенди преговарят, но все още не са стигнали до споразумение. Холифийлд (44-10-2, 29 КО) е на 57 години, а Тайсън (50-6, 44 КО) е на 53 години. Двамата имат две битки помежду си през 96-та и 97-ма година. В първата среща Холифийлд спечели с нокаут, а във втората чрез дисквалификация, след като Тайсън му отхапа част от ухото.

Вижте още - Ивендър Холифийлд изяви желание за трилогия с Майк Тайсън

Наскоро двамата легендарни шампиони обявиха, че се завръщат в играта и започнаха да пускат видеа от своите тренировки в социалните мрежи. Само преди седмица Ивендър сподели, че е готов за трета битка с Тайсън и каза, че иска тя да бъде показно за забавление, а не такава, изпълнена с вражда и кръвопролитие. Сега явно има развитие и ето какво сподели Холифийлд пред The 3 Point Conversion:


Неговите хора преговарят с моите хора, но все още не сме постигнали договорка. Нещата обаче са близо. Ако се случи, то тогава няма да е проблем. Аз правих нещо и Тайсън правеше своето нещо. Казах на хората за това, а след това ме видяха, че тренирам и сметнаха две плюс две. 

Вече казах на хората, че искам да участвам в срещи показно. Искам да помагам на децата чрез моята фондация. Искам да покажа на децата, че ако се грижиш за тялото си на младини, то тогава не трябва да се притесняваш за себе си, когато остарееш. 0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес