Зареждане

Ивендър Холифийлд поиска трилогия с Майк Тайсън

Ивендър Холифийлд поиска трилогия с Майк Тайсън
Публикувано на: Декември 2, 2020 в 08:51 ч
Ивендър Холифийлд и Майк Тайсън се срещнаха на ринга през юни 1997-ма. В тази битка Холифийлд победи за втори път Тайсън, като този път това бе с дисквалификация.

След като Тайсън вече отново е сред активните боксоьри, дали не е време за трилогия?

Според Холифийлд е точно така.

"Преди време моите мениджъри се опитаха да уредят нещата, но получихме отсреща нищо друго освен оправдания, каза Холифийлд. "Сега виждам, че той загравя за големи битки, може би за мен. Стига вече с оправданията. Това е двубой, който трябва да се случи. Важен е за нас. В събота вечер ти каза, че си готов да се биеш с мен, така че подпиши договра и да влезем в ринга, Тайсън. Светът чака и сега е твой ред. Аз съм готов."

Тайсън сподели, че има намерение да се бие с Ивендър, но посочи и че има проблеми в преговорите.

"Може би Ивендър трябва да говори директно с мен, защото всеки път, когато моите партньори говорят с неговите, не се получава добре," отвърна Тайсън.


Изглежда и двамата боксьори са заинтересовани и могат да се изкарат доста пари от такъв двубой.

За следващ опонент на Тайсън обаче е спряган и Джеймс "Buster" Дъглас, който сега е на 60 години.

"С удоволствие бих приел тази възможност," сподели Дъглас. "Винаги съм търсил големите битки и се чувствам добре и днес. Винаги имаш чувството, че имаш още една итка пред себе си. Постоянно ме питат защо не сме имали реванш с Тайсън. Никога не сме говорили за такъв."

Дъглас спря Тайсън през 1990-та в двубой, който е считан за един от най-големите обрати в бокса. Малко след това Дъглас загуби титлите си на WBA, WBC и IBF в тежката категория срещу Холифийлд при първата им защита.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес