Зареждане

Ивайло Гоцев: Кубрат има доста оферти, преговаряме за мач с Джо Джойс

Ивайло Гоцев: Кубрат има доста оферти, преговаряме за мач с Джо Джойс
Публикувано на: Ноември 25, 2021 в 18:29 ч
Източник: Sportal.bg
Мениджърът на българския професионален боксьор Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев, съобщи, че води преговори за мач в тежка категория срещу непобедения британец Джо Джойс.

"Да, това е така. Те се свързаха с нас, но когато нещата станат по-сериозни, знаят на кого трябва да се обадят. Искам да се чуя лично с Франк Уорън (б.а. промоутър на Джойс)", каза Гоцев за "Скай спортс".

36-годишният Джойс, който има 13 победи в 13 мача (12 с нокаут) на професионалния ринг в тежка категория, разглежда различни варианти, а сред възможните опции е мач с Пулев, който загуби от друг британец - Антъни Джошуа, в двубой за световните титли на WBA, IBF и WBO през миналия декември в Лондон.

"Кубрат определено очаква добри мачове през следващата 2022 година. Получаваме доста оферти. Джо Джойс също ни потърси. Всичко зависи от това как той иска да излезе на ринга и колко дълго иска да продължи", обясни Гоцев.

Пулев, който има само две загуби - от украинската легенда Владимир Кличко и от Джошуа, в общо 30 срещи, този уикенд ще направи неочаквано завръщане в мач с различни бойни техники на нетрадиционния триъгълен ринг срещу бившия шампион по смесени бойни изкуства на UFC Франк Мир в Арлингтън, Тексас. След това преговорите за нов двубой на българина във Великобритания може да започнат.

Джойс е номер 1 в листата на претендентите за световната титла в тежка категория във версия Световна боксова организация (WBO) и номер 3 в ранглистата на Световния боксов съвет (WBC).

За последно британецът излезе на ринга през юли в Лондон и спечели срещу французина Карлос Такам с технически нокаут.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес