Зареждане

Иранския хълк надъхва феновете преди дебюта в BKFC

Иранския хълк надъхва феновете преди дебюта в BKFC
Публикувано на: Февруари 6, 2020 в 05:00 ч
В края на миналата година стана ясно, че Саяд Гариби, който е по-известен в социалните мрежи като "Иранския хълк" е подписал договор с BKFC и ще се бие с голи ръце. Преди години се появиха слухове, че той ще направи дебют в ММА срещу Мартин Форд, но това така и не се случи. Не е ясно кога и къде ще видим дебют от "Иранския хълк", но от BKFC обещават, че това ще се случи тази година.

Те ще направят събитие, което ще бъде озаглавено "Трета световна война - САЩ срещу Иран". В момента определено има смисъл и ще има голям интерес към такова събитие, предвид нажежената обстановка между двете страни. В организацията, която прави битки с голи ръце се подвизават бившите претенденти за титлата на UFC в тежка категория Антонио Силва и Габриел Гонзага.

Двамата са потенциални опоненти за Гариби, който със сигурност ще се бие при тежките. Ето какво сподели Саяд в социалните мрежи за това, което ни очаква от него в BKFC:


Вижте още - Иранския хълк подписа с BKFC и ще се бие с голи ръце


Здравейте, преди бях обещал, че няма да имам никаква виртуална активност, преди да започне първата официална кампания за битка с мое участие. След като се отказах от страхливия бразилец Ромарио Хълк, който се страхуваше да се бие с мен, имах предложения от различни организации. 

Обещавам ви, че ще гледате борбата на века през 2020 година. Иранският хълк дава това обещание на иранския народ. Чакайте ме. Трета световна война през 2020 г.

Вижте още - Запознайте се с Иранският хълк



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес